← WERK

Villa Borelli / Villa H3O

Villa Oisterwijk - architect Joost van der Sande
Villa Borelli / Villa H3O - Oisterwijk vanaf het water - Joost van der Sande

Voorheen villa H3O

Soms kun je dus alles krijgen wat je wenst. Een fenomenaal uitzicht, een prachtig perceel grenzend aan een natuurgebied, een iconische uitstraling én alle wensbare luxe: Villa Borelli aan de Gaspeldoornstraat in Oisterwijk. Architect Joost van der Sande, uit Bladel, kreeg in 2008 de opdracht een villa te ontwerpen met een volstrekt eigen identiteit en in 2011 werd deze villa, destijds villa H3O genaamd, voltooid. Bij het binnenlopen van de villa, zal je eerste indruk, die je op de oprijlaan al kreeg, bevestigd worden. Ook de eerste indruk binnen het huis is namelijk zeer indrukwekkend. Vanuit vrijwel alle vertrekken heb je een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en natuur, maar de privacy is in alle vetrekken gewaarborgd. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer en de woonkeuken.

Villa Borelli in het prachtige Oisterwijk

De iconische villa is gelegen om een prachtige kavel aan de oever van de ‘Achterste stroom’ in Oisterwijk. Oisterwijk is een gastvrije gemeente midden in het groen. De dorpskern en het mooie buitengebied bieden je samen het complete plaatje. Een wandeling of fietstocht door de schitterende bossen of langs de vele vennen, shoppen, kunst kijken lekker eten en drinken, dat kan in hier perfect. In 2020 werd de gemeente nog bekroond tot één van de allermooiste dorpen van Nederland! De jury roemde de typisch Brabantse en bourgondische sfeer én jaloersmakende ligging in de bossen. Wonen op deze locatie brengt al het goede samen. De locatie ligt te midden van de natuur, maar op geringe afstand naar scholen, winkel-, sport- en horecavoorzieningen. Wonen in een oase van groen en natuur, met een prachtige bezonning op het kavel en een gewaarborgde privacy, mag met recht uniek genoemd worden.

Nominatie Welstandsprijs Mooi Brabant

In 2008 werd het ontwerp van de villa nog genomineerd in de categorie particuliere woningbouw voor de Welstandsprijs Mooi Brabant. Bekijk meer van onze projecten in onze portfolio.

Villa Borelli staat te koop! Quote wijde er een artikel aan, lees het hier.

Of bekijk hier de unieke villa aan de Gaspeldoornstraat in Oisterwijk direct op Funda.