Hoe wil je wonen?

Hoe jouw woning eruit ziet is geheel afhankelijk van jouw wensen. Jouw wensen worden door de succesvolle architect Joos van der Sande uitgewerkt naar een verrassend en passend ontwerp.

Joost van der Sande - architect

Werkwijze

Het vertrekpunt van Joost van der Sande is altijd dat jij prettig woont en dat het ontwerp volledig past in de omgeving waar de woning staat. Goed luisteren is altijd de basis voor een goed ontwerp. Natuurlijk maken ze altijd optimaal gebruik van alle elementen die een woonlocatie te bieden heeft.

Zelf noemt Joost van der Sande zijn woonconcepten een milde vorm van eigentijds modernisme met aandacht voor de wensen van de gebruikers. In deze vrije manier van ontwikkelen ben jij als koper een belangrijke schakel. Samen met de architect kom je tot een plan dat volledig aansluit bij het concept en je droomhuis. De oriëntatie / schetsfase is een dynamisch proces. We onderzoeken de projectlocatie op verschillende tijdstippen van de dag en brengen samen met de opdrachtgever de kwaliteiten van de locatie in beeld.

Wij proberen op de vraagstukken van opdrachtgevers een zo helder en simpel mogelijk antwoord te vinden. Uitgangspunt is hoe wil je dag doorbrengen hoe wil je leven..? Het eigen karakter van het ontwerp vloeit daarbij als vanzelfsprekend voort uit de gesprekken tussen opdrachtgever en architect. Wij stoppen pas met ontwerpen wanneer de opdrachtgever helemaal tevreden is.

Prijzen en nominaties

Joost van der Sande sleepte verschillende prijzen en nominaties in de wacht met zijn bijzondere architectuur waaronder 1e prijs Tradepark T58 Tilburg, nominaties voor diverse categorieën voor de Welstandsprijs Noord-Brabant. Naast het winnen van de welstandsprijs Noord Brabant (beste plan van het jaar 2003) heeft Joost van der Sande vele andere prijzen en nominaties ontvangen voor zijn ontwerpen. Joost kijkt verder dan het eerste plaatje. Van der Sande architecten verwerkt alle wensen, hoe klein dan ook, in een ontwerp.

Niet alleen wil Joost dat jij prettig woont maar ook dat jouw woning volledig past in de woonomgeving. Hij maakt gebruik van alle elementen die de woonlocatie te bieden heeft. Niet voor niets komen zijn klanten van heinde & verre naar Bladel om hun huis door van der Sande te laten ontwerpen.

Hoe wil je leven

Door goed te luisteren, gezamenlijk met de opdrachtgevers tot het meest optimale ontwerp komen.