← WERK

Markt Waalre

In hartje Waalre, daar waar de wegen samenkomen op de Markt, is het goed winkelen, recreëren, werken én wonen. Exclusief, authentiek en dynamisch, en dat midden in de ‘Groenfontein van de Kempen’. Hier maakt Wolderstaete wonen op uw niveau mogelijk. Voor wie rust en ruimte wil combineren met monumentaal wonen in een charmante en levendige dorpskern.

Lees verder onder de foto.

Verrassend veel licht, uitzicht en ruimtelijkheid

Wolderstaete speelt op eigentijdse wijze in op de karakteristieken van de Markt. Het silhouet doet denken aan een patriciërswoning, zoals er meer staan aan de Markt. Achter de gevels bevinden zich zes royaal bemeten appartementen met verrassend veel licht, uitzicht en ruimtelijkheid. Vanuit uw woonkamer overziet u de Markt. Met zijn monumentale gebouwen die ’s avonds prachtig aangelicht zijn. De neo-romaanse Willibrorduskerk, de pastorie met zijn fraaie pastorietuin en de voorname, statige woningen. Het horecaplein met gezellige terrassen. Het groene plein met zijn mooie bomen, kleurige planten en de kiosk waar door het jaar heen talloze feestelijke activiteiten georganiseerd worden. Het nodigt uit om naar buiten te gaan, te ontmoeten, te zien en gezien te worden. Met de nieuwe inrichting van de Markt wordt het hier alsmaar mooier.

Groenfontein van de Kempen

Vanuit Waalre geniet u optimaal van het Kempenlandschap met zo’n zeshonderd hectare bos en heide, afgewisseld met open terreinen en vennen. Talloze wandel-, fiets- en ruiterpaden leiden u langs het Dommeldal, het eeuwenoude Loonderpad, beschermde dorpsgezichten en historische kernen met Kempische langgevelboerderijen. Aantrekkelijk zijn ook de dalen van de riviertjes de Dommel en de Tongelreep.

Compleet aanbod aan voorzieningen

Wonen in Waalre is niet alleen aantrekkelijk vanwege de mooie omgeving, maar ook vanwege het complete aanbod aan voorzieningen. Op loopafstand van de Markt ligt een volwaardig winkelcentrum, er zijn veel horecagelegenheden en een golfbaan. U hoeft het dorp eigenlijk niet uit, maar als u dat toch wilt, bent u binnen 15 autominuten in het centrum van Eindhoven.