Afgerond DNW (fase I), Hapert

Op dit moment is de bouw van fase 1 (Cluster Bloemen) afgerond. Fase 1 is gebaseerd op een aantal concepten. Basis van de conceptwoning is een rechthoek of een L-vorm. Deze luxe villa’s zijn deels op maat ontworpen. Uitbreiden voor een extra slaapkamer, werkkamer of overdekt terras was hierbij mogelijk. De combinatie van de conceptwoning en de persoonlijke wensen van de kopers geeft verscheidenheid in een architectonische eenheid.

Lees verder onder de foto.

Verrassend en passend ontwerp binnen jouw woonwensen

Midden in een landelijke sfeer waar bomen letterlijk aangeven welk jaargetijde het is. Het is genieten in het buitengebied, waar de natuur garant staat voor zorgeloos ontwaken in een ontspannen sfeer. Natuurlijk moet de woning hierbij optimaal aansluiten op jouw wensen. Hoe jouw woning eruit ziet is geheel afhankelijk van hoe jij wilt leven. Jouw wensen worden door de succesvolle architect Joost van der Sande uitgewerkt naar een verrassend en passend ontwerp.

Verkoop gestart voor fase 2

Cluster Bomen (fase 2) ligt op een steenworp afstand van fase 1 (Cluster Bloemen), eveneens grenzend aan de prachtig aangelegde ‘Nieuwe Wildernis’ te Hapert. Dit stuk grond van circa 7.000 M2 wordt ontwikkeld met de mogelijkheid voor 15 woningen in een andere opzet dan fase 1. De huizen op de kavels worden zo gesitueerd dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het zicht op de natuur en het natuurlijke licht van de zon. Als toekomstige bewoner heb jij medezeggenschap over de invulling van het ontwerp. De woningen hebben qua concept allemaal grote raampartijen zodat er goed zicht is op het schitterende landschap om je heen. Geweldige mogelijkheden om je eigen woonwensen te realiseren bij deze nieuwbouw in de regio Eindhoven.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Roijmans Makelaardij (0497) 38 01 03 of info@roijmans.nl of kijk op nieuwewildernis.com/hapert

Open woonhuis in een bosrijke omgeving

Het bestemmingsplan gaf een goothoogte van 4m² en een nokhoogte van max. 7m² aan. De keuze om stevig te verbouwen werd na overleg omgezet in slopen van de bestaande woning en nieuwbouw plannen op de eigen grond.

Contrast met de omgeving

De vraag van de principaal was om een hedendaags ontwerp te maken. En gezien de bebossing was er de vraag naar een woning met veel glas en openheid. Op deze wijze kan er met wonen en werken meer genoten worden van de groene omgeving. De woning is wit gestukadoord, de ramen en deuren zijn van smalle aluminium profielen in een donkergrijze kleur. Het hellende dak in een rode keramische pan welke aansluit bij de overige woningen in de straat. Het contrast tussen enerzijds het heldere stukwerk en anderzijds het warme geoliede hout zorgt voor een warme sfeer.