Project omschrijving

Stoer en stijlvol wonen in dit modern woonhuis

Een stoer, modern woonhuis met volop ruimtelijkheid. Dat was de wens die de bewoners van deze nieuwbouwvilla hadden. Ze vroegen Joost van der Sande voor het ontwerp. Zie hier het resultaat van de combinatie ‘creatieve architect’ en ‘ambitieuze opdrachtgever’.

Split level villa

Deze villa is architecturaal goed doordacht. Een pad van betontegels leidt je naar de voordeur. Aan de buitenkant van de woning vallen direct de bijzondere stenen op. Ze zijn dubbel gebakken in een kolengestookte oven, wat er voor zorgt dat ze allemaal net wat anders zijn. Dit versterkt de stoere uitstraling die de bewoners voor ogen hadden. Door split level te bouwen is er hoogte gecreëerd. Een ruimtelijk pand vonden de bewoners heel belangrijk.

Nieuwbouw in de natuur

Bij dit project vormen villa en locatie een perfect geheel. “De combinatie van de stenen, het ontwerp en het vele glas buiten, maakt het tot een stoer geheel”, zo vindt de bouwheer. “Met de tuin eromheen is het allemaal goed gewaagd aan elkaar.” Een trotse architect dus en tevreden bewoners.